21.3 °C, 4.5 m/s, 63 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaIzsludina Jelgavas apkārtnes tūrisma objektu fotokonkursu
Izsludina Jelgavas apkārtnes tūrisma objektu fotokonkursu
29/05/2017

Sākoties vasaras tūrisma sezonai, Jelgavas reģionālais Tūrisma centrs (JRTC) ceļotājus, fotogrāfus un citus entuziastus aicina piedalīties fotokonkursā “Iedvesmojošais ceļojums – Jelgava, Jelgavas novads un Ozolnieku novads”. Mākslinieciski kvalitatīvākie darbi nokļūs Latvijas simtgadei veltītā izstādē Svētās Trīsvienības baznīcas tornī, savukārt pirmo tīs vietu ieguvēji un skatītāju simpātiju ieguvējs saņems naudas balvas.

Galvenais konkursantu uzdevums ir iemūžināt Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada tūrisma bagātības foto mirkļos, lai iedvesmotu ceļotājus iepazīt apkārtnes tūrisma piedāvājumu.

 

Interesentiem līdz šā gada 10. septembrim jāiesūta sešas fotogrāfijas, kurās atspoguļots viens vai vairāki tūrisma objekti vai pasākums tūrisma objektā katrā no trīs pašvaldībām. Fotokonkursa darbus un pieteikuma anketu var iesniegt, sūtot tos pa e-pastu alise.ozolina@tornis.jelgava.lv. Jāpiebilst, ka fotogrāfijām jābūt digitālā formātā, vismaz 5 MB izmērā, uzņemtām pagājušogad un šogad.

 

Konkursa laureāti tiks noteikti 27. septembrī, savukārt simpātijas balvas ieguvēji pēc balsojuma sociālajā tīkla www.facebook.com “Visit Jelgava” lapā. Godalgoto vietu ieguvēji saņems naudas balvas 120, 100 un 80 eiro vērtībā, savukārt skatītāju simpātijas ieguvējs – naudas balvu 50 eiro vērtībā.

 

Iepazīties ar konkursa nolikumu un Jelgavas pilsētas un novada, kā arī Ozolnieku novada tūrisma piedāvājumu var mājaslapā www.visit.jelgava.lv vai Jelgavas reģionālajā Tūrismā centrā Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torņa pirmajā stāvā.