21.4 °C, 2.3 m/s, 69 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaDiplomus saņems 720 LLU absolventu
Diplomus saņems 720 LLU absolventu
12/06/2017

Šonedēļ Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) sākas fakultāšu izlaidumi, kuros pēc veiksmīgas eksāmenu nokārtošanas un studiju noslēgumu darbu aizstāvēšanas, diplomus saņems provizoriski 720 absolventu, no tiem 540 studenti un 180 maģistri.

2017. gada vasaras izlaidumu sēriju iesāks Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes absolventi, kuri diplomus saņems 17. jūnijā. 19. jūnijā izlaidums notiks Tehniskās fakultātes absolventiem, 20. jūnijā – Vides un būvzinātņu fakultātes, kā arī Pārtikas tehnoloģijas fakultātes absolventiem, 21. jūnijā Informācijas tehnoloģiju fakultātes un Meža fakultātes absolventiem, 22. jūnijā Lauksaimniecības fakultātes absolventiem. Izlaidumu laiks noslēgsies ar Veterinārmedicīnas fakultātes izlaidumu 27. jūnijā. Visi izlaidumi notiks Jelgavas pilī, LLU Aulā.

 

Absolventu vidū būs piecas “izcilības” diplomu ieguvējas – no Tehniskās fakultātes (1), Pārtikas tehnoloģijas fakultātes (1) un Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes (3). LLU izcilības diplomu pasniedz absolventiem, kuriem studiju laikā vismaz 75 procenti no atzīmēm bijušas 9 vai 10 un nav vērtējumu, kas zemāki par 7 ballēm. Tāpat diploma pretendentam valsts eksāmeni vai studiju noslēguma darbi jāaizstāv ar 9 vai 10 ballēm. Izcilības jeb “sarkanais diploms” ir pierādījums jauniešu augstajām darba spējām, disciplīnai un nopietnajai attieksmei pret studiju darbu.

 

Izlaidumu saraksts.jpg

 

Foto:Latvijas Lauksaimniecības universitāte

 

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē