22.5 °C, 4.7 m/s, 58.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsPiektās Pasaules strādājošo un amatieru sporta spēles
Piektās Pasaules strādājošo un amatieru sporta spēles
13/06/2017

No 2017.gada 13. līdz 18.jūnijam Rīgā notiks 5. CSIT (Comité Sportif International du Travail) Pasaules strādājošo un amatieru sporta spēles, kas tiek organizētas reizi divos gados un pulcē tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules. 

 

 

Kā informē CSIT, šogad dalībai pieteikti teju 4 000 sportistu no 36 valstīm. Sporta spēļu programma paredz sacensību norisi četrpadsmit Rīgas sporta bāzēs, bet 15. un 16.jūnijā vieglatlētikas sacesnības notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā (Kronvalda iela 24). Vieglatlētikas sacensību startu sākums ceturtdien paredzēts pulksten 12 un piektdien pulksten 10.

 

Zināms, ka sporta spēļu dalībnieki sacentīsies dažādos sporta veidos un disciplīnās – vieglatlētikā, futbolā, šahā, galda tenisā, volejbolā, grieķu-romiešu cīņā, peldēšanā, basketbolā, minifutbolā, džudo, petankā, pludmales volejbolā, pludmales cīņā un pludmales tenisā, lai ne tikai noskaidrotu labāko un spēcīgāko katrā sporta veidā, bet arī iepazītu Latvijas kultūru un pavadītu laiku sportiskā, draudzīgā un internacionālā gaisotnē. 

 

Vairāk par 5. CSIT Pasaules strādājošo un amatieru sporta spēlēm var uzzināt organizatoru mājas lapā http://wsg2017.com/lv/programma/

 

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē