20 °C, 3.7 m/s, 67.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsSKRIEŠANAS KOPTRENIŅI JELGAVNIEKIEM
SKRIEŠANAS KOPTRENIŅI JELGAVNIEKIEM
21/06/2017

Skriešanas koptreniņi notiks divreiz nedēļā!

Lai uzturētu labu veselību, Jelgavas iedzīvotāji un ikviens interesents aicināts uz bezmaksas skriešanas koptreniņiem pilsēta. Arī šogad skriešanas koptreniņi notiks divreiz nedēļā – otrdienās pulksten 18.00 un sestdienās pulksten 10.00, pulcēšanās Pasta salā. Treniņus vada pieredzējušās Nike Running Club treneres Nataļja Gorškova un Aljona Fomenko. 

Skriešanas koptreniņi ir lielisks veids kā rūpēties par savu veselību un sekmīgi sagatavotos dalībai skriešanas sacensībās. Bigbank skriešanas seriāla “Skrien Latvija” jaunā sezona jau atklāta, tā dalībnieki aicināti piedalīties astoņos posmos: Liepājā, Rēzeknē, Daugavpilī, Ventspilī, Jelgavā, Kuldīgā, Valmierā un Siguldā.

Šī gada 22.jūlijā skriešanas svētki notiks Jelgavā – Jelgavas nakts pusmaratons ir vienīgais nakts pusmaratons Bigbank “Skrien Latvija” skriešanas seriāla sezonā un arī vienīgais nakts pusmaratons Latvijā. Gada krāšņākais skrējiens Jelgavā notiks ceturto reizi un pasākuma diena atkal solās būt aktivitātēm bagāta un interesanta visa vecuma dalībniekiem. Skriešanas cienītāji var izvēlēties sev piemērotu maratona, pusmaratona, 5 – 7km, 10 – 12km, Bērnu skrējiena vai Nūjošanas distanci.

REĢISTRĒJIES ŠEIT

Jelgavas nakts pusmaratonu organizē biedrība “Baltic Events” sadarbībā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi “Sporta servisa centrs”. Vairāk informācijas var iegūt mājas lapā Jelgavas Pusmaratons.

 

 

Informācija: Sporta servisa centrs