Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim aicina gardēžus baudīt piedāvājuma “Izgaršo vietējo!” ietvaros tapušos ēdienus. Šīs sezonas ēdienu galvenā sastāvdaļa ir kartupelis, izceļot faktu, ka Jelgavā pirmo reizi Latvijas teritorijā galdā tika celti kartupeļi.
Sadarbībā ar astoņiem ēdināšanas uzņēmumiem Jelgavas pilsētā un Jelgavas novadā ir tapušas oriģinālas kartupeļu ēdienu receptes. Gardēži piedāvājuma “Izgaršo vietējo!” ēdienkartēs atradīs gan tradicionālās kartupeļu pankūkas ar dažādām piedevām – gaileņu mērci, mazsālītu lasi, kūpinātu bekonu un zaļumiem vai krējumu, gan pildītus kartupeļus ar vistas gaļu un siera cepurīti, kā arī kartupeļu laiviņas. Tāpat iespējams nobaudīt biezzupas, sacepumus un salātus, kuru galvenā sastāvdaļa ir kartupelis. Piedāvājuma “Izgaršo vietējo!” tapušos kartupeļu ēdienus var baudīt no 1.jūlija līdz 30.septembrim šajās Jelgavas pilsētas ēdināšanas vietās:
Ģimenes restorānā „Hercogs” (Kr. Barona iela 3)
Krodziņā „Istaba” (J.Čakstes bulvāris 7)
Restorānā „La Tour de Marie” (Akadēmijas iela 1)
Bistro „Silva” (Driksas iela 7/9)
Pusdienu restorānā „Otto” (Lielā iela 17)
Ekspresrestorānā “Ņamma” (Rūpniecības iela 77a)
Piedāvājuma laikā gardēži aicināti piedalīties Instagram un Facebook fotogrāfiju konkursā un laimēt vērtīgas balvas.
Foto:Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Informācija sagatavota Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē