23.2 °C, 4.2 m/s, 52.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaJaunums – vienota ieejas karte tūrisma objektos un atlaižu grāmatiņa
Jaunums – vienota ieejas karte tūrisma objektos un atlaižu grāmatiņa
01/07/2017

No 1. jūlija Jelgavas reģionālais Tūrisma centrs (JRTC) sadarbībā ar Jelgavas pilsētas tūrisma pakalpojumu sniedzējiem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvā jaunu produktu – vienotu ieejas karti trīs pilsētas apskates objektos un atlaižu grāmatiņu aktīvās atpūtas, ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumiem, kā arī suvenīru iegādei.

 

Vienotās kartes cena ir pieci eiro un tajā ir iekļauts Svētās Trīsvienības baznīcas torņa, Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzeja un Ādolfa Alunāna Memoriālā muzeja apmeklējums. Līdz ar vienotās kartes iegādi tās īpašnieks saņems arī atlaižu grāmatiņu, kurā iekļauti 18 dažādu tūrisma pakalpojumu sniedzēju piedāvājumi par īpašām cenām.

 

Atlaižu grāmatiņas īpašnieki līdz šī gada 30. septembrim varēs saņemt atlaides piedāvājumiem atpūtai uz ūdens – braucieniem ar motorjahtu “Carpe Diem”, kuģīti “Frīda”, kuģi “Jūrmala”, atpūtas kuģi “Mītava” un SUP airu dēli. Īpašu piedāvājumu sagatavojusi arī velonoma “Pepijas velomānija” un izlaušanās spēle “Savrupmāja vistas kāja”, savukārt aktīvās atpūtas cienītāji varēs izbaudīt ātrumu braucienos ar kartingiem sporta un atpūtas kompleksā “Rullītis” un doties ekskursijā pa Jelgavu ar ekskluzīvu auto no “Monta Limo Rent”. Maltītes par īpašu cenu varēs baudīt ēdināšanas uzņēmumos bistro “Silva”, tējas namiņā “Silva”, restorānā “Chocolate&Pepper”, restorānā “Madara”, ģimenes restorānā “Hercogs”, pusdienu restorānā “Otto” un ekspresrestorānā “Ņamma”. Atlaides piedāvā arī viesnīca “Jelgava”, veikals “Daba” un sajūtu studija “Aspazija”. Par visiem atlaižu grāmatiņā iekļautajiem piedāvājumiem var uzzināt mājaslapā www.visit.jelgava.lv.

 

Vienoto ieejas karti var iegādāties Svētās Trīsvienības baznīcas tornī Akadēmijas ielā 1 un Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā Akadēmijas ielā 10. Vienotās kartes un atlaižu grāmatiņas piedāvājumi ir derīgi izmantošanai tās īpašniekam vienu reizi.

 

Foto: Jelgavas reģionālais Tūrisma centrs 

 

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē