18.3 °C, 2.8 m/s, 74.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSports“LATVIJAS KAUSS 2017” FUTBOLĀ
“LATVIJAS KAUSS 2017” FUTBOLĀ
09/07/2017

FK “Jelgava” dodas cīņā par kausu!

Svētdien, 9.jūlijā Jēkabpils sporta centra stadionā tika aizvadīta Latvijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēle, kur futbola klubs “Jelgava” ar rezultātu 8:0 (4:0) pārliecinoši uzvarēja 1.līgas futbola komandu “Jēkabpils/JSC”. Trīs vārtus jelgavnieku labā guva Klērs Hē.

Jau kopš pirmajām spēles minūtēm jelgavniekiem bija acīmredzams pārsvars, kas atspoguļojās arī uz rezultāta tablo. FK “Jelgava” jau pirmajā puslaikā izšķīra spēles likteni, jo tika gūti četri vārti. Rezultātu spēles 4.minūtē atklāja Ēvalds Razulis, bet 22.minūtē jau 3:0 panāca Artis Jaudzems.

Otrajā puslaikā jelgavnieki turpināja dominēt un guva vēl četrus vārtus. Ar rezultatīviem sitieniem trīs reizes atzīmējās Klērs Hē, bet vienus vārtus guva Verners Apiņš.

Sezonas turpinājumā ceturtdaļfināla pāri tiks noteikti ar atsevišķu izlozi. Pusfināla stadijā uzvarētājs tiks noteikts vienā spēlē, bet fināls paredzēts oktobrī. Vairāk par turnīru var lasīt šeit: http://www.lff.lv/lv/turniri/viriesu-turniri/latvijas-kauss/

Uzziņai

Latvijas Futbola federācija (LFF) ieviesusi izmaiņas Latvijas kausa izcīņas izspēlē, kas līdz ar 2017.gadu paredz turnīru izspēlēt viena kalendārā gada ietvaros. Šīs izmaiņas nozīmē, ka šogad tiek izspēlēti divi Latvijas kausa izcīņas turnīri. Maijā par 2016./2017.gada sezonas čempioni tika kronēta FK “Ventspils” komanda.