17.9 °C, 2.5 m/s, 71 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPašvaldībaLabdarības akcija “Ar prieku pretī zināšanām”
Labdarības akcija “Ar prieku pretī zināšanām”
11/07/2017

Jelgavas pilsētas Sabiedrības integrācijas pārvalde šī gada augustā jau septīto gadu organizē ikgadējo labdarības akciju “Ar prieku pretī zināšanām”. Palīdzot bērniem kuru ģimenēm ir materiālās grūtības sarūpētu nepieciešamos mācību piederumus jaunajam skolas gadam.

 

 

Sabiedrības integrācijas pārvalde sadarbībā ar JPPI “Jelgavas Sociālo lietu pārvalde” ir veikusi rūpīgu to ģimeņu atlasi, kurām nepieciešams sniegt atbalstu mācību līdzekļu iegādei bērniem, pamatojoties uz to, ka šo ģimeņu ienākumi ir zemi, tomēr tie minimāli pārsniedz to noteikto ienākumu apjomu, lai varētu saņemt Jelgavas pašvaldībā pieejamo sociālo pabalstu individuālo mācību līdzekļu iegādei.

 

Šogad labdarības akcijas mērķis ir sniegt atbalstu 20 Jelgavas skolēniem, kuri uzsāks mācības pirmajā klasē vai turpinās izglītošanos sākumskolā. Katram bērnam plānots sarūpēt vienu skolas mugursomu un citus nepieciešamos mācību materiālus un piederumus skolai.

 

Aicinām palīdzēt, sniedzot savu atbalstu bērniem skolas gada uzsākšanai! Par nepieciešamajiem mācību piederumiem lūdzam sazināties ar akcijas organizatoriem līdz 11. augustam, zvanot pa tālruni – 63023409, 36005467 vai 29225919. Ziedotājām lietām jābūt nelietotām.

 

Akcijas noslēguma pasākums notiks 17.augustā Sabiedrības integrācijas pārvaldē (ieeja ar ielūgumiem), kur svinīgā pasākumā bērniem tiks pasniegtas sarūpētās mantas, lai viņi ar prieku varētu uzsākt jauno mācību gadu.

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldība

 

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē