16.8 °C, 4.3 m/s, 82.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsJELGAVAS ČEMPIONĀTS PLUDMALES VOLEJBOLĀ 2017
JELGAVAS ČEMPIONĀTS PLUDMALES VOLEJBOLĀ 2017
12/07/2017

Komandas aicina 22.jūlijā uz čempionāta 3.posmu!

Jelgavas Pasta salas jaunatklātajos pludmales volejbola laukumos šovasar tiek aizvadīts Jelgavas pilsētas atklātais čempionāts pludmales volejbolā. Ar sacensību pirmo posmu 2017.gada maija mēnesī tika uzsākta cīņa par čempionāta balvu fondu un uzvarētāja titula iegūšanu. Pludmales volejbola spēles pratēji un cienītāji aicināti sestdien, 22.jūlijā piedalīties sacesnību 3.posmā. Spēļu sākums Pasta salā pulksten 12.00.

Par pilsētas pludmales volejbola čempionāta 1.posma uzvarētājiem kļuva Jānis Zadovskis un Jorens Janišonis (Vecumnieki), 2.vietā Atis Dandens un Kārlis Krauze (Jelgava), 3.vietā Māris Kreičmanis un Lauris Svars (Jelgava). Atklātā čempionāta 2.posma piedalījās jau 19 komandas. Šoreiz 1.vietu izcīnīja Ģirts Putniņš un Kārlis Brinkmanis, 2.vietā Kārlis Pauls Levinskis un Edgars Igaunis, 3.vietā Atis Dandens un Rihards Vilmanis

Jelgavas pludmales volejbola čempionāta galvenais tiesnesis Andrejs Jamrovskis aicina visus interesentus pieteikties sacensībām laicīgi, sūtot elektronisko komandas pieteikumu uz e-pastu: vkbiolars@gmail.com .

NOLIKUMS 

Uzziņai

Jelgavas pilsētas čempionāts pludmales volejbolā sastāv no trīs posmiem un finālturnīra, kas notiks 26.augustā. Prioritāte turnīrā būs tām komandām, kuras ir piedalījušās iepriekšējos posmos un guvušas vislielāko punktu skaitu. Finālposmā paredzēts balvu fonds: 1.vieta 200.00 EUR, 2.vieta 100.00 EUR, 3.vieta 50.00 EUR.

Vasaras sacensību mērķis ir sekmēt attiecīgā sporta veida attīstību un popularitāti Jelgavā, kā arī veicināt spēlētāju aktīvu atpūtu, veselīgu dzīvesveidu un tehnisko sadarbību; noskaidrot turnīra labākās komandas.

Sacesnības organizē volejbola klubs “Biolars Olaine/Jelgava” sadarbībā ar Jelgavas Sporta servisa centru.

 

 

Informācija: Sporta servisa centrs