19.5 °C, 2.4 m/s, 84.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaJoprojām var pievienoties “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijai”
Joprojām var pievienoties “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijai”
11/08/2017

Jelgavas bibliotēkas aicina bērnus, jauniešus un arī viņu vecākus piedalīties lasīšanas veicināšanas programmā “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija”, lasot un vērtējot jaunākās grāmatas. 

Programmā piedalās visas Jelgavas bibliotēkas – pilsētas bibliotēka, Miezītes un Pārlielupes bibliotēkas, kā arī bērnu bibliotēka “Zinītis” –, un iniciatīvā iekļautās grāmatas sadalītas vairākās vecuma grupās: 5+, 9+, 11+ un 15+, kā arī vecākiem paredzētās grāmatas.

 

Jelgavas bibliotēkas atgādina, ka, ikviens iniciatīvas dalībnieks var lasīt arī citu vecuma grupu literatūru. Pilsētas bibliotēkas 1. stāva abonementā ir izveidots atsevišķs plaukts ar bērnu un jauniešu žūrijas dalībniekiem paredzēto literatūru, kā arī interesenti vēlamās grāmatas var jau laicīgi atrast un rezervēt, izmantojot bibliotēkas elektronisko katalogu

 

Lai pievienotos lasīšanas veicināšanas projektam, interesentiem jādodas uz kādu no pilsētas bibliotēkām, bet, izlasot savas vecuma kategorijas grāmatas, jāaizpilda anketa portālā www.lasamkoks.lv. Jāpiebilst, ka laiks, lai izlasītu grāmatas, ir līdz gada beigām.

 

Ik mēnesi bibliotēkā notiek Jauno grāmatu diena, regulāri tiek papildināti arī bērnu literatūras plaukt, aicinot lasīt ne vien lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” literatūru, bet arī citas grāmatas.

 

GRĀMATU SARAKSTS 

 

lasisana_tabula.jpg-large.jfif

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

 

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē