22 °C, 4.6 m/s, 61.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPašvaldībaSatiksmes ministrs apskata atjaunoto Atmodas ielu
Satiksmes ministrs apskata atjaunoto Atmodas ielu
25/08/2017

Piektdien, 25.augustā, Jelgavu apmeklēja satiksmes ministrs Uldis Augulis. Ministrs apskatīja un simboliski atklāja atjaunoto Atmodas ielas posmu, kā arī tikās ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu un pašvaldības speciālistiem, lai iepazītos ar realizēto tranzīta ielas atjaunošanas projektu un pārrunātu aktuālos jautājumus ceļu sakārtošanas jomā. 

Vizītes sākumā U.Augulis un A.Rāviņš piedalījās jaunajiem vecākiem draudzīgas pasta nodaļas atklāšanā Pasta centrā.

 

Vizītes turpinājumā ministrs ar Jelgavas domes priekšsēdētāju, pašvaldības speciālistiem un transporta nozares pārstāvjiem Jelgavas pilsētas domē pārrunāja aktuālos jautājumus autoceļu sakārtošanas jomā, kā arī devās uz atjaunoto tranzīta ielas – Atmodas ielas – posmu un piedalījās simboliskā tā atklāšanā.

 

Atmodas ielā ir atjaunots asfalta segums 2,75 km garumā posmā no Dobeles šosejas līdz Dambja ielai un Rūpniecības ielas posmā no Filozofu ielas līdz Tērvetes ielai, veikta lietus ūdens kanalizācijas sūknētavas izbūve, rekonstruēts ietvju un veloceliņu segums 1,58 km garumā, izbūvēts ielu apgaismojums 2,07 km garumā, kā arī veikti citi ielas infrastruktūras uzlabošanas darbi.

 

Projekta izmaksas ir 1 773 750 eiro,t.sk. valsts budžeta dotācija – 1 390 000 eiro un  Jelgavas pilsētas pašvaldības ieguldījums – 383 750 eiro.

 

Atjaunotie Atmodas un Rūpniecības ielu posmi atrodas valsts autoceļa P97 Jelgava – Dobele – Annenieki maršrutā.

 

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldība

 

 

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē