16.7 °C, 7.6 m/s, 84.5 %

Ekonomika

Sākumlapa Portāla “Jelgavas Vēstnesis” arhīvsEkonomika«Latvijas Piena» zīmola veidotāja dalīsies amata noslēpumos
«Latvijas Piena» zīmola veidotāja dalīsies amata noslēpumos
22/10/2012

13. novembrī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā (ZRKAC) notiks bezmaksas seminārs par zīmola izstrādi, pozicionēšanu un komunikāciju un produktu un pakalpojumu pievienoto vērtību.

Ilze knusle-Jankevica

13. novembrī Zemgales reģiona Kompetenču attīstības
centrā (ZRKAC) notiks bezmaksas seminārs par zīmola izstrādi,
pozicionēšanu un komunikāciju un produktu un pakalpojumu pievienoto
vērtību.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Eksporta
veicināšanas nodaļas projektu vadītāja Ginta Purmale stāsta, ka
semināra mērķis ir informēt, kas īsti ir zīmols, kas to veido, cik
svarīga vai mazsvarīga ir tā loma sava produkta veiksmīgā
attīstībā, kā atrast pareizo ceļu informācijas un vajadzību gūzmā
un kā stratēģiski, soli pa solim, radīt produktu, kas ietver visas
šķautnes, atbilst pasaules tendencēm un stāsta arī katra
individuālo stāstu.

Semināra 2. daļā būs praktiskās nodarbības un uzdevumi, kuru
laikā semināra dalībnieki varēs nobaudīt īso kursu zīmola radīšanā,
apskatot katru no četriem zīmola veidošanas kvadrantiem – es pats,
pasaule man apkārt, racionālie produkta aspekti, emocionālais
piedāvājums.

Jāpiebilst, ka viena no lektorēm būs z;īmolvede Inese
Apse-Apsīte, kura strādājusi ar tādiem zīmoliem kā «Strenders»,
Mākslas muzejs, Rīgas Birža, «Latvijas Piens», Austrumlatvijas
koncertzāle GORS, radošo industriju platformu RADI!, jaunajām
zvaigznēm CAPS!, ReCure, Zilā Jūra un daudziem citiem.

 

 

Semināra programma

9.45 – 10.00    Reģistrācija

10.00 – 10.05  LIAA uzruna

10.05 – 11.15  Pasaules zīmolvedības attīstības tendences;
produkta un pakalpojuma vēstījums; individualitāte zīmola
veidošanā

11.15 – 11.30  Kafijas pauze

11.30 – 12.45  Produkta vēstījums

12.45 – 13.30  Pusdienu pārtraukums

13.30 – 13.50  Case stady piemēri

13.50 – 15.20  Praktiskā nodarbība, darbs grupās

15.20 – 15.30  Kafijas pauze

15.30 – 16.00  Grupu darbu prezentācijas un jautājumi un
atbildes