16.6 °C, 5.5 m/s, 79.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas Jaunais teātris jaunajā sezonā uzņem aktierus
Jelgavas Jaunais teātris jaunajā sezonā uzņem aktierus
08/09/2014

“Jelgavas Jaunais teātris” jauno sezonu uzsāk aicinot jaunus aktieru savā trupā, kur tās dalībnieki varēs teorētiski un praktiski apgūt un pilnveidot aktiermākslas pamatelementus – skatuves kustību un runu, skatuvisko ticamību un uzmanību, emocionālo noturību un atbrīvotību, improvizāciju un lomu radīšanu. Uzņemšana – 8., 15. un 22. septembrī.

Klikšķināt, lai atvērtu

“Jelgavas Jaunais teātris” jauno sezonu uzsāk aicinot jaunus aktieru savā trupā, kur tās dalībnieki varēs teorētiski un praktiski apgūt un pilnveidot aktiermākslas pamatelementus – skatuves kustību un runu, skatuvisko ticamību un uzmanību, emocionālo noturību un atbrīvotību, improvizāciju un lomu radīšanu.

Teātra direktore Indra Soika-Dreimane stāsta, ka teātris izkops aktieru spējas atbrīvoties un improvizēt uz skatuves, iedziļināties mākslinieciskajā darbā un radoši darboties dotajos apstākļos. Mērķis ir atklāt katra cilvēka radošo potenciālu un aktieriskās spējas gan uz publiskās skatuves, gan ikdienas dzīvē ar teātra uzdevumu, vingrinājumu, tehniku, spēļu un etīžu palīdzību.

Teātrī aktieri ne vien mācīsies, bet arī iestudēs teātra izrādes un piedalīsies dažādos kultūras uzvedumos un pasākumos. Teātrī aicināti jaunieši no 16 gadiem, kā arī brieduma gadu un vidējās paaudzes interesenti. Uzņemšana norisināsies 3 reizes – 8., 15. un 22. septembrī. Pieteikšanās uz uzņemšanu atrodama teātra mājaslapā – www.jaunaisteatris.lv.

Informāciju sagatavoja
“Jelgavas Jaunais teātris”